Во нашиот широк асортиман ќе пронајдете се што ви е потребно за да можете максимално да уживате во своите апарати. Без разлика на вашите потреби, нашата колекција на потребен прибор е внимателно одбрана со што би ви овозможиле подобро и поудобно слушање.

Од нашата понуда одвојуваме:

  • B-Dry уред за сушење и дезинфекција на слушните апарати:

Овој магичен уред не само што ќе ги исуши вашите апарати, туку ќе изврши и дезинфекција, оставајќи ги чисти и свежи за секојдневна авантура

  • Cerushield филтери, за Unitron Discover (8 парчиња):

Дизајнирани за совршено вклопување со  Unitron Discover апаратите, овие филтери ќе ви овозможат кристално чист звук.

  • Ексклузивна кутија за чистење на оливите:

Вашите оливи заслужуваат посебно место. Нашата елегантна кутија ќе ја сочува нивната чистина и ќе бидат спремни за нови звучни авантури.

  • Иновативна кутија за сушење на слушните апарати:

Вашите слушни апарати ќе се чувствуваат како на одмор секој пат кога ќе ги поставите во оваа кутија за сушење. Овозможете им ја негата која ја заслужуваат.

  • NoWax филтери, за CIC апарати (6 парчиња):

Со овие филтери нема да морате да се грижите за ушната маст. Вашите CIC апарати ќе бидат спремни секогаш за слушање.

  • ProWax minifit филтери, за Bernafon RITE апарати(6 парчиња):

Вашите Bernafon Rite апарати заслужуваат најдобро. Овие филтери ќе ги заштитат од несовршеностите на секојдневниот живот.

  • Пумпица за чистење на индивидуални оливи:

Одржувањето на хигиената никогаш не било полесно. Оваа пумпица ќе ги одржува вашите индивидуални оливи совршено чисти за добивање на оптимален звук.

  • Таблети за сушење на слушните апарати(2 парчиња):

Осигурете се дека вашите апарати ќе бидат суви и спремни за нови звуци заедно со овие магични таблети.

Со нашиот висококвалитетен прибор, може да бидете сигурно дека вашите слушни искуства ќе бидат збогатени и ќе имате максимална корист од своите слушни апарати. Проверете ја нашата понуда и унапредете го вашето слушно искуство заедно со врвниот прибор за слушни апарати.

Open filters
4 products

Pribor za slušne aparate

4 products