Нашата палета на батерии за слушни апарати – прилагодени на сите потреби и уреди, без разлика на вашиот модел на слушен апарат, ви нудиме докажано решение за одржување на вашиот уред.

Нашата понуда на батерии ги вклучува Varta Power One  батериите во различни големини- 10,13,312 и 675, секоја со по 6 батерии во пакувањето. Овие батерии не само докажани, туку се и со стабилен напон, овозможувајќи им на вашите слушни апарати долготрајна и конзистентна енергија.

Денешните модерни слушни апарати со своите напредни функции имаат потреба од силни и добро дизајнирани батерии како би овозможиле непрекината работа на апаратите. Нашата горда соработка со светски признатата компанија за батерии Варта, обезбедува докажан квалитет и самите батерии се произведени од врвна технологија во најголемата светска фабрика за батерии за слушни апарати.

Овозможете им на вашите слушни апарати докажан извор на енергија со Варта Power One батериите. Вашата удобност и јаснотија на звук ни се приоритетодносно го одбравме најдоброто така што вам би ви осигурале беспрекорно искуство со вашите слушни апарати.

Open filters
4 products

Батерии за слушни апарати

4 products