Vendor: Varta

Варта Power One големина бр. 675

ден 480
Tax included.

Short description

Варта батериите за слушни апарати произведени во најсовремената фабрика во Германија, ви овозможуваат стабилен напон и долготрајност.

DOSTAVA NA ADRESU
ONLINE PODRŠKA
SIGURNO PLAĆANJE
Detaljan opis proizvoda

Power One 675 се докажани батерии со стабилен напон,  произведени во најсовремената фабрика во Германија – Варта. Денешните слушни апарати имаат многу додатни функции со голема потрошувачка на енергија и поради тоа имаат потреба од добро дизајнирани батерии кои ќе ги задоволат овие зголемени побарувања. Такви се батериите произведени во Варта.

Сите Power One батерии се со цинк воздух се без присуство на жива, така да компанијата Варта ја оправдува својата парола за најприфатлив еколочки произведувач на батерии за слушни апарати.