Vendor: Dreve

Пумпица за чистење на индивидуална олива

ден 620
Tax included.

Short description

Со помош на пумпицата можете да ги отстраните остатоците од ушна маст или влага од цевчето и така се обезбедува непрекинат проток на звукот.

DOSTAVA NA ADRESU
ONLINE PODRŠKA
SIGURNO PLAĆANJE
Detaljan opis proizvoda

Остатоците од ушна маст – церумен и други останати течности кои лесно и темелно се отстрануваат од цевчето кое е поврзано со индивидуалната олива и куката која се наоѓа на врвот на BTE слушниот апарат.

Честопати оваа пумпица е многу важна алатка за отстранување на блокадата настаната од цевчето, бидејќи истите тие блокади честопати се причина поради која слушниот апарат нема да Ви работи.