Vendor: Cochlear

Nucleus 7S (CP1002) процесор на звук

Short description

Cochlear™ Nucleus® 7 S процесорот на звук е дизајниран да обезбеди квалитетни слушни перформанси и сите предности на директно поврзување со компатибилните Android™ уреди.

Vazno!!! Ovaj proizvod se ne moze kupiti online vec je potrebno da nas kontaktirate kako bi dobili sve potrebne informacije.

Description
  • Основна технологија на обработка на звук- автоматски се прилагодува на својата средина
  • Zoom технологија со два микрофонапомага во филтрирање на позадинската бука
  • Директен пренос / стриминг – со компатибилните Android™ уреди без додатни приклучоци
  • Проверите ги информациите за слухот преку Nucleus Smart aplikacije
  • Целодневно слушање со долго траење на батеријата
  • Опција за црна, кафена и крем боја
  • Едноставен за употреба со контрола преку само едно копче
  • Цврст и поткрепен.
  • 3 години гаранција

  Nucleus® 7S (CP1002) донесува клучни предности на технолошката платформа Nucleus® 7 кај голем број луѓе насекаде во светот. Cochlear™ го додава Nucleus® 7S во нашето моментално портфолио на процесори на звук со цел да: обезбеди клучни опции за проверените технологии во обработката на звукот по прифатливи цени и да ни овозможи поширок портфолио со водечки решенија за слухот на различен пазар низ светот.