Vendor: Cochlear

Nucleus Kanso 2 (CP1150) процесор на звук

Short description

Kanso 2 процесорот на звук ги комбинира нашите најнови карактеристики на поврзување и докажаната технологија на слушните перформанси со удобен, едноставен и „се во едно“ дизајн. Надоврзувајќи се на надградениот дизајн Kanso процесорот, горди сме што на нашите корисници им го овозможуваме првиот звучен процесор кој се носи надвор од увото со компатибилност со паметните телефони и со директно емитување/стриминг. Kanso 2 процесорот поседува можна вградена батерија на полнење која овозможува целодневно слушање* и подобрена отпорност на прашина и вода(IP68)

Vazno!!! Ovaj proizvod se ne moze kupiti online vec je potrebno da nas kontaktirate kako bi dobili sve potrebne informacije.

Description
 • Слушни перформанси
  • SmartSound® iQ со SCAN
  • ForwardFocus
  • технологија со два микрофона
 • Поврзување
  • директен пренос/стриминг со сите компатибилна Apple и Android уреди
  • Nucleus Smart App контрола и надзор
  • компатибилност со True Wireless™ уредите
 • Дизајниран за активен животен стил
  • подобрена отпорност на прашина и вода со изборни опции за носење за дополнителна сигурност
 • Леснотија на користење
  • едноставен „се во едно“ дизајн со подобрено капаче на микрофонот и функцијата како што е автоматското вклучување, контрола на допир и новиот „се во едно полњач“кој исто така го суши уредот.
 • 3 години гаранција