Vendor: Unitron

Cerushield филтери, за Unitron Discover (8 парчиња)

ден 800
Tax included.

Short description

Со редовна замена на Cerushield филтерите, тие го штитат Вашиот слушен апарат од ушна маст и така Ви обезбедуваат максимален квалитет на звукот.

DOSTAVA NA ADRESU
ONLINE PODRŠKA
SIGURNO PLAĆANJE
Detaljan opis proizvoda

Вашиот ушен канал произведува ушна маст која може да го затвори звучникот на слушниот апарат. Ушната маст е една од главните причинители на проблеми кај слушниот апарат. Сите CRT и CIC слушни апарати доаѓаат со филтер со цел да се заштити навлегување на ушната маст во апаратот. Обавезно е користењето на филтер за заштита од ушна маст. Доколку не го менувате филтерот на Вашиот слушен апарат во рокот во кој е предвидена промена на истиот, ризикувате Вашиот слушен апарат да се расипе поради неадекватно одржување.