Vendor: Cochlear

Baha 6 Max процесор на звукот

Short description

Baha® 6 Max процесорот на звук е нашиот прв премиум уред со голема снага која ви ги дава сите слушни перформанси во мал и дискретен дизајн.

Vazno!!! Ovaj proizvod se ne moze kupiti online vec je potrebno da nas kontaktirate kako bi dobili sve potrebne informacije.

Description
 • Мал, а никогаш не звучел помоќно
  • Baha® 6 Max е врвен процесор за коскена спроводливост на звукот која не прави компромиси со важните карактеристики. Дизајниран е да обезбеди излезна сила - до 55dB SNHL – со задржување на малата и дискретна големина.
  • Нивото на сила кое го нуди може да обезбеди жирок и динамичен пристап кон звуковите, со што би се подобрила вашата способност да слушате во бучни средини.
 • Оптимален слух во било која средина
  • користејќи ја SmartSound® iQ технологијата, вашиот процесор на звук автоматски ќе изврши подесување како би го оптимизирал вашето слушно искуство.
 • Поврзете се директно со смарт телефон
  • Baha® 6 Max процесорот на звук исто така поседува напредна технологија која ви овозможува директен стриминг со компатибилните Apple® i Android™ уреди со кои автоматски се прилагодува.
 • Дизајниран за секојдневни авантури
  • Baha® 6 Max процесорот на звук е дизајниран за лесно да се вклопи во секој активен животен стил. Заедно со зголемената издржливост, Baha® 6 Max има најголема заштита од прашина и вода..
 • Превземете контрола над својот слух
  • следете, управувајте и контролирајте го својот процесор на звук Baha® 6 Max користејќи ја Baha Smart апликацијата со компатибилните Apple® i Android™ уреди.
 • Приближете го звукот – без дополнителни жици
  • Cochlear™ True Wireless™ ви овозможува бежично поврзување без потреба да носите било што околу вратот.
 • Cochlear™ Baha® Start
  • направете го првиот чекор кон подобрар слух заедно со Softband ili SoundArc™, двата се дизајнирани за оние кои не се доволно стари или уште не се спремни за имплантација.
 • Избор на бои
  • Baha® 6 Max процесорот е достапен во шест (6) различни бои.
 • 2 години гаранција