Vendor: Bernafon

Alpha 9 слушен апарат

Short description

Слушни апарати од високата премиум класа на швајцарската компанија Bernafon со сите најнапредни функции кои го приближуваат корисникот на овие слушни апарати, до природно слушање. Овие слушни апарати се препорачуваат на лица кои имаат многу активен начин на живот и кои сакаат во секоја ситуација да имаат максимална разбирливост на говорот и најголема пријатност во слушањето.

Vazno!!! Ovaj proizvod se ne moze kupiti online vec je potrebno zakazati pregled kako bi se utvrdilo koji proizvod vam odgovara. Klikom na dugme dole u samo par koraka zakazite BESPLATAN PREGLED.

DOSTAVA NA ADRESU
ONLINE PODRŠKA
SIGURNO PLAĆANJE
Description

Alpha 9 се слушни апарати кои на лицата со многу активен начин на живот им ги исполнуваат сите барања без разлика дали е тоа потполно разбирање на колегите во канцеларија, разбирањето на соговорникот на деловните состаноци, неверојатното слушање на омилената музика на концертите или пак гледањето на представа во театар. Овие слушни апарати се идеални за сите оштетувања на слухот и имаат голем избор на модели и големини, така да сигурно меѓу нив ќе го изберете вистинскиот слушен апарат за Вас.

Alpha 9 се слушни апарати кои автоматски го обликуваат опкружувањето за Вам да ви овозможат најдобро слушање. Што значи тоа?

Овие слушни апарати проценуваат каква е буката во опкружувањето, каде се наоѓа говорот во истото тоа  опкружување, проценува кои се Вашите приоритети и врз основа на тоа го прави најдобриот однос помеѓу разбирањето и буката, за Вам да ви овозможи одвоен говор кој во тој даден момент Вие треба да го разберете. Со други зборови, ако сакате најдобар производ на пазаротсо сите премиум карактеристики кои Ви гарантираат најдобро искуство во слушањето со слушните апарати, тогаш слушните апарати Alpha 9  се најдоброто решение за Вас.

Додатоци:

  

  • TV A – адаптер за телевизор преку кој корисникот на слушниот апарат има можност да го разбира телевизискиот програм и до 100%.
  • SoundClip – додаток кој бежично се поврзува со слушните апарати а овозможува директен пренос на звукот во слушните апарати од мобилен телефон, лаптоп или било кој друг уред кој има
  • Апликација EasyControl A – дава можност корисникот директно да управува со слушните апарати преку својот мобилен телефон.