За сите оние кои се многу активни, тежнеат кон совршенство и не сакаат да пропуштат ниеден тон, 4 ниво на слушни апарати е вистинскиот избор. Оваа селекција ви носи премиум модели на компаниите Bernafon и Unitron, компании кои поставиле нови стандарди во областа на слушната технологија.

Alpha 9, врвот на премиум класата, ви нуди сеопфатно разбирање на звукот со најнапредни функции кои водат до потполна природна перцепција. Овој слушен апарат е создаден за поенергични поединци кои се движат во динамични средини, тежнејќи кон максимална јаснотија на звукот и удобност на истиот.

Leox 7, швајцарско мајсторско дело, осмислен за оние со тешко и екстремно тешко оштетување на слухот. Неговите исклучителни функции овозможуваат потполна интеракција со светот на звукот, обезбедувајќи максимално разбирање и најмголема пријатност во секојневните ситуации.

Во светот на 4 ниво на слушни апарати, секој звук станува магија која можете да ја доживеете.

Open filters
2 products

Нивото 4 на слушни апарати

2 products