Овде се среќаваат врвната технологија и удобното слушно искуство.

Слушните апарати од ниво 3 ги опфаќа моделите како што се  Alpha 5, Alpha 7, секој носејќи свои предности за јасно и прецизно слушање.

Alpha 5, средна класа на апарат за слушање од Bernafon, ви овозможува извонредни перформанси за различни ниво на оштетување на слухот. Идеална опција за оние кои сакаат да се истакнат во помали групни разговори.

Alpha 7, повисока – средна класа на модел исто така од  Bernafon, ви носи унапредувања кои ја олеснуваат разбирливоста дури и во потешки средини. За оние кои се стално во движење и не сакаат да пропуштат ништо.

Нивото бр.3 на слушни апарати, ви овозможува исклучителни перформанси за оние кои бараат висок квалитет на звукот и удобност во текот на разговорот. Со широк спектар на опциите кои ги нудат, овие слушни апарати се совршени сопатници во секојдневниот живот.

 

Open filters
1 product

Нивото 3 на слушни апарати

1 product