Запознајте го нивото 2 на слушни апарати – врвна технологија за подобрување на вашето слушно искуство. Оваа селекција ги опфаќа моделите како Alpha 1, Alpha 3, Leox 3, секој пружајќи единствени карактеристики за подобро слушање.

Alpha 1 и Alpha 3 се истакнуваат со револуционерната Hybrid Technology™ која ги обединува најдобрите методи за обработка звук. Оваа технологија обезбедува подобро разбирање на говорот и удобноста на слушање, посебно во средините со среден интензитет на бука.

Leox 3, најмоќниот апарат на Bernafon со True Environment Processing™ технологијата, е посебно дизајниран за лицата со тешко и екстремно тешко оштетување на слухот. Неговиот високо софистициран систем овозможува јасно разбирање на разговорот во средини со средно ниво на бука.

Ова 2 ниво, ви овозможува се што е потребно за прецизно слушање и активно учествување во разговорите, без разлика на средината во која се наоѓате.

Open filters
3 products

Нивото 2 на слушни апарати

3 products