Baha® имплантот е докажана и силна основа на Baha системот, дизајнирана да обезбеди подобар слух.

Продолжуваме да создаваме водечки напредок во индустријата и се фокусираме на нашите купувачи, поради кои повеќе луѓе одбираат Cochlear одколку сите други компании за вградување на слушен имплант заедно.

Откријте ги сите начини на кои Baha системот е дизајниран да се поврзе со вас или вашето дете и да ви овозможи живот без ограничувања.

Baha имплант – докажан и доследен пристап кон слухот

Baha имплантот, направен од титаниум и вграден во коската за ефикасна коскена спроводливост е силна основа на Baha системот. Имплантот има и наша иновативна површинска технологија која е дизајнирана да промовира побрза и појака интеграција со коската. Оваа технологија е дизајнирана да обезбеди подобар пренос на звукот во споредба со другите системи.

Докажан квалитет

Нажиот најнов имплант за коскена спроводливост, BI300, ви овозможува дури 98% докажан квалитет, што значи дека имплантот ќе остане стабилен во годините кои доаѓаат. Заедно, дизајмот, димензиите и карактеристиките на имплантот BI300,, ја докажале својата беспрекорност низ долгогодишната клиничка употреба, BI300 е имплант кој се користи во нашите Baha и Osia® системи.

Open filters
2 products

Baha Connect sistem

Baha Attract sistem

Baha имплантот

2 products