Vendor: Bernafon

Inizia 1 слушен апарат

Short description

Inizia 1 е основниот модел на швајцарската компанија Bernafon која дава разбирливост во говорот при разговор еден на еден како и добро функционирање во тивко опкружување. Се препорачува на лица кои имаат помалку активности и кои своето најголемо време го поминуваат во тивка средина.

Vazno!!! Ovaj proizvod se ne moze kupiti online vec je potrebno zakazati pregled kako bi se utvrdilo koji proizvod vam odgovara. Klikom na dugme dole u samo par koraka zakazite BESPLATAN PREGLED.

DOSTAVA NA ADRESU
ONLINE PODRŠKA
SIGURNO PLAĆANJE
Description

Inizia 1 е основното ниво на слушен апарат кој е произведен од швајцарската компанија Bernafon. Овие слушни апарати се одлични за повеќе степени на оштетување, од лесен до тежок степен на оштетување и достапни се во два модела, задушен и канален (CIC) модел. Inizia 1 нуди технологија која најмногу се препорачува на лица кои не се со премногу активен начин на живот и на оние на кои примарното функционирање им е во тивка средина, опремен со докажаната Бернафонова  ChannelFreeTM технологија. Во комбинација со прилагодливите функции овој апарат Ви обезбедува подобрена разбирливост на говорот и удобност во слушањето,

Слушниот апарат Inizia 1 е одличен избор кој ги исполнува основните слушни потреби во тивко опкружување.