Cochlear Nucleus Sistem – ви овозможуваме повторно да го слушнете светот околу себе на потполно нов начин

Во соработка со признатата австралиска компанија Cochlear LTD , ние ви ја овозможуваме револуционерната технологија на кохлеарни импланти. Оваа иновација е наменета за деца и возрасникои неможат да ги користат конвенционалните слушни апарати со цел да го обноват својот слух.

Посетете не во една од нашите продавници или контактирајте не нас како би ви овозможиле да се вратите на звуцит кои ви недостигале.

Open filters
3 products

Cochlear Nucleus sistemi

3 products