Производство: Bernafon

Zerena 1 слушен апарат

Кратак опис

Слушниот апарат Zerena 1 од швајцарската компанија Bernafon го олеснува влезот во светот на квалитетните слушни апарати. Тие нудат природна перцепција на звукот и разбирање на говорот во средини со динамична позадинска бука. Се препорачува на лица кои се со помала активност и кои се движат во средини со помал интензитет на бука.

Вазно!!! Овај производ се не може да купи онлајн веќе е потребно заказати преглед како би се уврдило кои производи вам оди. Кликом на дугме доле во само пар кора заказите БЕСПЛАТАН ПРЕГЛЕД.

ДОСТАВА НА АДРЕСУ
ОНЛАЈН ПОДРШКА
СИГУРНО ПЛАЌАЊЕ
Опис
  • Разумување говора – Бернафонова отворена ChannelFree™ ќе ја сигнализира клучката чистог и природна звука. Sistem analizira dolazeći signal u celosti i primenjuje pojačanje 20.000 puta u sekundi. При тоа како брзој стопи, ChannelFree™ може да даде третина сваки фонем независно, овозможени се разумивост говора и одличан квалитет звука и различнувајќи ситуација слушана.
  • Udobnost u buci – Zerenu karakterišu efikasna Adaptivna redukcija buke “Plus” и Redukcija prolazne buke. Брзина во системот прави разлику. Бука ќе одмах бити откривена и потиснутаа корисник слушног апарат ќе осетити удобност слушање без нарушавања разумевања говора.
  • Елиминација на микрофони – Адаптивно поништено микрофонија „Плус“ континуирано мери осцилације све долажечих сигнала и ефикасно потиснување на микрофонијата. Овај проактивни пришти елиминише узнемирувајќе пиштање пред тоа што поштане чуно.
    • Комплетен асортиман – Четири заушна (БТЕ) ​​и шест каналних стилова апарата су во понуди во различит бојама радија испукне жеља клиената. Мноштво акустичка опција Вам пружа веќу флексибилност при подесување.

Додаци:

  • TV A – adapter za televizor uz pomoć kog korisnik slušnog aparata ima mogućnost da razume televiziski program i do 100%.
  • СаундКлип – додат кој што е безжичен со слушање апарати на омогуќување преносни информации директно во слушање апарати за мобилни телефони, лаптоп рачунара или било кога има блутут.
  • Апликација EasyControl A – дајте могуќност кориснику да ја подобрите со слушање на апарати преку телефонот мобилен телефон.