Наша палета батерија за слушање апарат - прилагоѓени со потребама и уреѓање. Без обзира на вас моделот слушање апарат, нудимо поздане решенија за дружење ваше уреѓање.

Naša ponuda uključuje Varta Power One батерија во различноста во куќата - 10, 13, 312 и 675, svaka sa 6 komada u pakovanju. Ове батерии не само поздане век и стабилен напона, пружај вашим слушање апарати за дуготрајни и конзистентни енергија.

Данашни модерни слушни апарати со насмевка на функционалност за здравјето и добро дизајнирање на батерии како би се ограничиле. Наша поносна сарадња со светско признание компанија Varta obezbeđuje da su ove baterije proizvedene us vrhunsku technologiju u najvećoj svetskoj fabrika baterija za slušne aparate.

Пружите ваши слушни апарати за енергија на Varta Power One батеријата. Vaša udobnost i jasnoća zvuka su nam prioritet, te smo odabrali najbolje kako bismo osigurali da vaša iskustva sa slušnim aparatima budu besprekorna.

Отвори филтер
4 products

Батерии за слушни апарати

4 products