Производство: Varta

Варта Power One големина бр. 675

ден 480
Tax included.

Кратак опис

Варта батериите за слушни апарати произведени во најсовремената фабрика во Германија, ви овозможуваат стабилен напон и долготрајност.

ДОСТАВА НА АДРЕСУ
ОНЛАЈН ПОДРШКА
СИГУРНО ПЛАЌАЊЕ
Detaljan opis proizvoda

Power One 675 има батерија со стабилен напон, производство во најверојатниот и најавениот свет на фабрички батерии за слух апарат – Варта. Данашни спасени слушни апарати има многу добро додатних, захтевни функционери со голема потрошувачка енергија и за тоа добро дизајнирање на батеријата за задоволување на повеќе информации. Такве су батерии кои произведоа во Вардар.

Sve Power One батерија со цинк-ваздухом су без живот. така да компанијата Varta opravdava svoju tvrdnju da je ekološki najprihvatljiviji proizvođačka baterija za slušne aparate.