Производство: Dreve

Пумпица за чистење на индивидуална олива

ден 620
Tax included.

Кратак опис

Со помош на пумпицата можете да ги отстраните остатоците од ушна маст или влага од цевчето и така се обезбедува непрекинат проток на звукот.

ДОСТАВА НА АДРЕСУ
ОНЛАЈН ПОДРШКА
СИГУРНО ПЛАЌАЊЕ
Detaljan opis proizvoda

Остаци ушни масти-церумени и преостанати технички се лако и темељно ублажување од цевчица кои се слушаат апарати за индивидуални уметнички или изводи кои се навраќаат на Врховниот БТЕ слушног апарат. Često je ova pumpica veoma važan alat za otklanije blokade iz cevčice jer su te blokade od usne masti ili vlage često razlog zbog čega slušni aparat ne radi.