Производство: Cochlear

Јадро N8 (CP1110)

Кратак опис

Nucleus® 8 се темели на, како водечки бренд на пазарот, со карактеристиките на Nucleus® 7, со подобрување во областите кои се важни за нашите корисници: големината, слушните перформанси и поврзувањето. Nucleus® 8 процесорот на звук е дизајниран да обезбеди удобност и дискреција како најмнал BTE процесор на звук во светот; да овозможи подобар слух во бучните ситуации; да им помогне на корисниците да се вклучат и да се поврзат со животните средини на нивен единствен начин; да биде компатибилен со сите Nucleus® импланти, почнувајќи од CI24M3 па навака.

Вазно!!! Овај производ се не може да купите онлајн веќе е потребно да ги контактирате како би добили сите потребни информации.

Опис

Удобност

 • најмањи и најлакши заушни процесор звука за коллеарни имплант
 • нови удобан облик

Slušne performanse

 • SmartSound® iQ 2 - технологија за поволности
 • SCAN 2 - poboljšana automatska klasifikacija slušnog okruženja
 • poboljšan ForwardFocus - korišćenjem adaptivne Beam® usmerenosti

Повезување

 • за генерирање на Bluetooth® LE аудио
 • Директно стримување со компатибилни уреди на Apple и Android
 • Контрола на паметната апликација Nucleus и надзор
 • podrška kroz uslugu Поврзана нега
 • компатибилност со True Wireless™ уред

Животни стил

 • Поболишана отпорност на вода ( IP68 )
 • nova Nucleus® 8 Slimline™ завојница
 • raspon opcija nošenja za decu iodrasle
 • Нова среќа Боја
 • поклопац за персонализација за прилагоѓање ваше процесо звука

Компатибилност со серијата CI600/Profil Plus (CI612, CI622, CI632), CI500/Profil serija (CI512, CI522, CI532, ABI541), CI24RE Serija (CI422, CI24RE (CA), CI24) , CI24R серија (CI24R (CA), CI24R (CS), CI24R (ST)), CI24M серија (CI24M, CI11+11+2M, ABI24M)

3 godine гаранција

Мањи (Најмањи на свет е управо поштао још манџи. Паметниј (Доживите со најблиските слух. Дизајниран да олабави комуникација со љубов, процесор звука Nucleus® 8 испоручува нашу најнови технолошки услуги кои се автоматски прилагоѓава вашем шуштење со Бољокружвешјујте случајно. . olakšaće vam prenos zvuka - na više mesta i sa više uređaja nego ikada ranije)