Производство: Cochlear

Јадро N7S (CP1002)

Кратак опис

Cochlear™ Nucleus® 7 S процесорот на звук е дизајниран да обезбеди квалитетни слушни перформанси и сите предности на директно поврзување со компатибилните Android™ уреди.

Вазно!!! Овај производ се не може да купите онлајн веќе е потребно да ги контактирате како би добили сите потребни информации.

Опис
  • Основа технологија обраде звука - која се автоматски прилагоѓање со окружен
  • Зум технологија со две микрофони - помаже во филтрирање позадински буке
  • Директен стриминг - со компатибилен Андроид уреѓа без додатни приклучоци
  • Proverite informacije o sluhu pomoću Nucleus Smart апликација
  • Целоневно слушање со трајна батерија
  • Опција црне, смее и без боја
  • Једностава за употребу со контролом једним дугметом
  • Робустан и пуздан
  • 3 godine гаранција

Nucleus® 7S (CP1002) доноси ključne prednosti tehnološke platforme Nucleus® 7 velikom broju ljudi širom sveta. Cochlear™ dodaje Nucleus® 7S и наш тренутен портфолио процесор звука со сврхом да: обезбеди клучни опције за проверена технологија опраде звука по прихватлјивим ценма и испоручи шири портфолио водечих резлиштимрја.