Производство: Cochlear

Nucleus Kanso 2 (CP1150) процесор на звук

Кратак опис

Kanso 2 процесорот на звук ги комбинира нашите најнови карактеристики на поврзување и докажаната технологија на слушните перформанси со удобен, едноставен и „се во едно“ дизајн. Надоврзувајќи се на надградениот дизајн Kanso процесорот, горди сме што на нашите корисници им го овозможуваме првиот звучен процесор кој се носи надвор од увото со компатибилност со паметните телефони и со директно емитување/стриминг. Kanso 2 процесорот поседува можна вградена батерија на полнење која овозможува целодневно слушање* и подобрена отпорност на прашина и вода(IP68)

Вазно!!! Овај производ се не може да купите онлајн веќе е потребно да ги контактирате како би добили сите потребни информации.

Опис

Slušne performanse

  • SmartSound® iQ за СКЕНИРАЊЕ
  • Напред Фокус
  • технологија со две микрофони

Повезување

  • Директно стримување со компатибилни уреди на Apple и Android
  • Контрола на паметната апликација Nucleus и надзор
  • компатибилност со True Wireless™ уред

Дизајниран за активни животни стил

  • поболjшана отпорност на прашина и вода и избор опција ношенија за додатна сигурност

Лакоќа коришќења

  • jednostavan, “sve-u-jednom“ дизајн со poboljšanim poklopcem mikrofona i funkcijama kao sto su automatsko uključivanje, control na dodira i novi “sve-u-jednom punjač“ кој така ќе биде суши uređaj

3 godine гаранција