Производство: Bernafon

Невара 1 слушни апарат

Кратак опис

Слушниот апарат Zerena 1 од швајцарската компанија Bernafon го олеснува влезот во светот на квалитетните слушни апарати. Тие нудат природна перцепција на звукот и разбирање на говорот во средини со динамична позадинска бука. Се препорачува на лица кои се со помала активност и кои се движат во средини со помал интензитет на бука.

Вазно!!! Овај производ се не може да купи онлајн веќе е потребно заказати преглед како би се уврдило кои производи вам оди. Кликом на дугме доле во само пар кора заказите БЕСПЛАТАН ПРЕГЛЕД.

ДОСТАВА НА АДРЕСУ
ОНЛАЈН ПОДРШКА
СИГУРНО ПЛАЌАЊЕ
Опис

Nevara 1 ima mogućnost blagog smanjivanja buke u okruženju sa funkcijom adaptive noise reduction i fokusiranja na razgovor koji dolazi ispred korisnika slušnog aparata pa samim tim korisnik slušnog aparata dobija bolju razumljivost man. Са опцијом фокусирање на звук кои долари е пред корисника, корисник има могуќност да боље разуме телевизор.

Napredne funkcije koje ima slušni aparat Nevara 1:

  • Adaptive Noise Reduction Plus - Smanjuje bučne zvukove koje ne želite da čujete.
  • Speech Cue Prioriti – Појачава говор.
  • Приспособлив поништувач на повратни информации Плус – Sprečava pištanje slušnih aparata.