Производство: Bernafon

Leox 7 слушен апарат

Кратак опис

Leox премиум слушниот апарат од швајцарската компанија Bernafon со сите свои најнапредни функции го приближува корисникот на овој слушен апарат до природен звук при слушањето. Дизајниран е само за корисници кои имаат тешко оштетување и екстремно тешко оштетување на слухот а се препорачува на лица кои се со многу активен начин на живот и кои сакаат во секоја ситуација да имаат максимално разбирање и најголемо чувство на пријатност во слушањето.

Вазно!!! Овај производ се не може да купи онлајн веќе е потребно заказати преглед како би се уврдило кои производи вам оди. Кликом на дугме доле во само пар кора заказите БЕСПЛАТАН ПРЕГЛЕД.

ДОСТАВА НА АДРЕСУ
ОНЛАЈН ПОДРШКА
СИГУРНО ПЛАЌАЊЕ
Опис

Од први речи кои чуемо до многубројни измисли кои саставимо во живото, сваки дан е шанса за више спонтано. Leox е прв од True Environment Processing™ Super Power | Ultra Power slušni aparat iz Bernafona pogodan za sve one koje imaju teška i extremna oštećenja. Откривање и обраѓање звук никогаш не великом бржином, Леокс пружа доживљај слушање кои е едно ближество. Бернафонова заштитена технологија DECS™ и снажан сет функционерски услуги изведба на изведување музика.

Pored mnogih opcija i dodataka, Leox je idealno rešenje za pedijatrijsko podešavanje. Ponoseći se jednim od najviših nivoa amplifikation na tržištu, Leox pomaže deci i mladima da uživaju uživotu punom spontanosti.


Posebna priča vezana za Leox slučne aparate je njihova bluetooh bežična povezannost da svim pametnim uređajima that imamo u našem svakodnevnom okruženju. Ova tehnologija kompanije Bernafon je dokazano najbolja jer se zvuk sa mobilnih telefona, televizora, laptop prenosi bez prekida i smetnji a оно што е изузетно важно е да е звук кристално чист и јасан чаксехте и јас. Korisnici Leox slušnih aparata sa bežičnom konekcijom koju nudi kompanija Bernafon imaju mogućnost da ponovo slušaju omiljene pesme , gledaju serije i filmove , slušaju informativni program i da sve to razumež mogućnost da pono slušaju omiljene pesme бар sluh.


Ovaj slušni aparat je najnoviji aparat kompanije Bernafon koji se nudi odraslim osobama i deci sa teškim oštećenjem sluha.

Додаци:

  • TV A – adapter za televizor uz pomoć kog korisnik slušnog aparata ima mogućnost da razume televiziski program i do 100%.
  • СаундКлип – додат кој што е безжичен со слушање апарати на омогуќување преносни информации директно во слушање апарати за мобилни телефони, лаптоп рачунара или било кога има блутут.
  • Апликација EasyControl A – дајте могуќност кориснику да ја подобрите со слушање на апарати преку телефонот мобилен телефон.