Производство: Bernafon

Leox 3 слушен апарат

Кратак опис

Leox е најмоќниот апарат на компанијата Bernafon со True Environment Processing™ технологија. Дизајниран е само за корисници кои имаат тешко оштетување и екстремно тешко оштетување на слухот а се препорачува на лица кои се со средно активен начин на живот и кои се движат во средини со среден интензитет на бука а сакаат да разбираат разговор во кој се вклучени 2-3 лица.

Вазно!!! Овај производ се не може да купи онлајн веќе е потребно заказати преглед како би се уврдило кои производи вам оди. Кликом на дугме доле во само пар кора заказите БЕСПЛАТАН ПРЕГЛЕД.

ДОСТАВА НА АДРЕСУ
ОНЛАЈН ПОДРШКА
СИГУРНО ПЛАЌАЊЕ
Опис

Од први речи кои чуемо до многубројни измисли кои саставимо во живото, сваки дан е шанса за више спонтано. Leox е прв од True Environment Processing™ Super Power | Ultra Power slušni aparat iz Bernafona pogodan za Sve one koje imaju teška i extremno-teška oštećenja sluha. Откривање и обраѓање звук никогаш не великом бржином, Леокс пружа доживљај слушање кои е едно ближество. Бернафонова заштитена технологија DECS™ и снажан сет функционерски услуги изведба на изведување музика. Ponoseći se jednim od najviših nivoa amplifikation na tržištu, Leox pomaže deci i mladima da uživaju uživotu punom spontanosti. Sa ovim aparatom Vi ćete dobiti funkcije visoke tehnologije koje donose stvarne koristi i slušni aparat koji pokazuje izuzetnu sveukupnu vrednost, kao nikada do sada.

Leox koristi 2,4 GHz Bluetooth® Low Energy i NFMI технологија, па само тим има могуќноост директно преноса звука и слиушне апарат со одреди модела паметни телефони, на овај начин кориснички могу да уживаат во скришум развиток.

Додаци:

  • TV A – adapter za televizor uz pomoć kog korisnik slušnog aparata ima mogućnost da razume televiziski program i do 100%.
  • СаундКлип – додат кој што е безжичен со слушање апарати на омогуќување преносни информации директно во слушање апарати за мобилни телефони, лаптоп рачунара или било кога има блутут.
  • Апликација EasyControl A – дајте могуќност кориснику да ја подобрите со слушање на апарати преку телефонот мобилен телефон.