Производство: Bernafon

Inizia 1 слушен апарат

Кратак опис

Inizia 1 е основниот модел на швајцарската компанија Bernafon која дава разбирливост во говорот при разговор еден на еден како и добро функционирање во тивко опкружување. Се препорачува на лица кои имаат помалку активности и кои своето најголемо време го поминуваат во тивка средина.

Вазно!!! Овај производ се не може да купи онлајн веќе е потребно заказати преглед како би се уврдило кои производи вам оди. Кликом на дугме доле во само пар кора заказите БЕСПЛАТАН ПРЕГЛЕД.

ДОСТАВА НА АДРЕСУ
ОНЛАЈН ПОДРШКА
СИГУРНО ПЛАЌАЊЕ
Опис

Inizia 1 je Osnovni Nivo slušnih aparata koji proizvodi švajcarski proizvođač Bernafon. Ovi slušni aparati su pogodni za više stepena oštećenja sluha od lakog do teskog stepena oštećenja i dostupni su u dva stila, zaushni i (cic)kanalni. Inizia 1 nudi technologiju koja se najviše savetuje osobama koje nisu previše aktivne i kojima je primarno funkcionisanje u tihom okruženju, opremljen je dokazanom Bernafonovom ChannelFreeTM технологија.

У комбинации со прилагодивим функционирање, овај апарат обезбедување поболишан разумивост говора и удобност слуша. Slušni aparat Inizia 1 je odličan izbor za ispunjavenje osnovnih slušnih potreba u tihom okruženju.