Производство: Cochlear

Баха 6 Макс процесор звука

Кратак опис

Baha® 6 Max процесорот на звук е нашиот прв премиум уред со голема снага која ви ги дава сите слушни перформанси во мал и дискретен дизајн.

Вазно!!! Овај производ се не може да купите онлајн веќе е потребно да ги контактирате како би добили сите потребни информации.

Опис

Mali nikada nije zvučao ovako moćno

  • Baha® 6 Max je vrhunski processor zvuka za koštanu provodljivosti koji ne pravi kompromis sa vazhnim карактеристики. Dizajniran je da obezbedi izlaznu snagu - do 55 dB SNHL - uz zadržavanje male и diskretne veličine.
  • nivo snage može da obezbedi pristup širokom i dinamičkom opsegu zvukova kobi se poboljšala vaša sposobnost da çujete u bučnim okruženjima.

Optimalan sluh u bilo kom okruženju Koristeći SmartSound® iQ tehnologiju, vaš processor zvuka će automatski izvršiti podešavanja kobi optimovao vaše slušno iskustvo

Повелете директно на телефонот Баха® 6 Макс процесор со технолошки технологии кои се насочуваат кон компатибилноста на Apple® и Android™ на автоматско производство.

Dizajniran za svakodnevne avanture Baha® 6 Max процесор zvuka je dizajniran da se lako uklopi u svaki aktivan životni stil. Uz povećanu izdržljivost, Baha® 6 Max има нашу највишу заштиту од прашина и вода.

Предизвика контрола на софтверот за практикување, надградба и контрола на процесорот во Баха 6 Макс корисен Баха Паметна апликација за компатибилност на Apple и Android™ уред.

Приближување на звук – без додатни жици Cochlear™ True Vireless™, а тоа е безбедносно поврзување без да се вратите на другиот начин.

Cochlear™ Baha® Start Napravite prvi korak ka boljem sluhu uz Softband или SoundArc™, ќе се дизајнира за еден кој нису доволјно Стари или Још Нису спремни за имплантација.

Избор Боја Баха® 6 Макс процесор звука доступан е во шест различит боја.

2 godine гаранција