Производство: Bernafon

Алфа 9 слушни апарат

Кратак опис

Слушни апарати од високата премиум класа на швајцарската компанија Bernafon со сите најнапредни функции кои го приближуваат корисникот на овие слушни апарати, до природно слушање. Овие слушни апарати се препорачуваат на лица кои имаат многу активен начин на живот и кои сакаат во секоја ситуација да имаат максимална разбирливост на говорот и најголема пријатност во слушањето.

Вазно!!! Овај производ се не може да купи онлајн веќе е потребно заказати преглед како би се уврдило кои производи вам оди. Кликом на дугме доле во само пар кора заказите БЕСПЛАТАН ПРЕГЛЕД.

ДОСТАВА НА АДРЕСУ
ОНЛАЈН ПОДРШКА
СИГУРНО ПЛАЌАЊЕ
Опис

Alpha 9 su slušni aparati koji veoma aktivnim osobama ispunjavaju sve zahteve bilo da li je to potpuno razumevanje kolega u kancelariji, razumevanje sagovornika na poslovnim sastancima, neverovatano iskustvo slušanja pozitemedomile. Ovi slušni aparati se prave za sva oštećenja sluha imaju veliki izbor modela i veličina, tako da ćete sigurno među njima izabrati pravi slušni aparat za Vas.

Alpha 9 su slušni aparati koji automatski oblikuu okruzhenja da budu najbolja za vaš sluh. Што да знам? Ovi slušni aparati procenjuju kakva je buka u okruženju, gde se nalazi govor u tom istom okruženju, procenjuje šta su priority za vas i na Osnovu svega toga pravi najbolji odnos razumevanja i buke ikotobienutojme.

Други речими, ако желите најпроизводи на тргување со премиум карактеристики кои гарантираат најблиски искусени апарати, кои се слушаат Апарати Алфа 9 Најболи Решенија за Вас.

Додаци:

  • TV A – adapter za televizor uz pomoć kog korisnik slušnog aparata ima mogućnost da razume televiziski program i do 100%.
  • СаундКлип – додат кој што е безжичен со слушање апарати на омогуќување преносни информации директно во слушање апарати за мобилни телефони, лаптоп рачунара или било кога има блутут.
  • Апликација EasyControl A – дајте могуќност кориснику да ја подобрите со слушање на апарати преку телефонот мобилен телефон.