Производство: Bernafon

Alpha 5 слушен апарат

Кратак опис

Alpha 5 е слушен апарат од средната класа на швајцарската компанија Bernafon. Наменет е за сите оштетувања на слухот а посебно се препорачува на лица кои се со активно темпо на живот и на кој им е важно разбирањето на говорот и во помала група на соговорници.

Вазно!!! Овај производ се не може да купи онлајн веќе е потребно заказати преглед како би се уврдило кои производи вам оди. Кликом на дугме доле во само пар кора заказите БЕСПЛАТАН ПРЕГЛЕД.

ДОСТАВА НА АДРЕСУ
ОНЛАЈН ПОДРШКА
СИГУРНО ПЛАЌАЊЕ
Опис

Alpha 5 kao slušni aparat srednje clase nudi veliki veliki broj funkcija kojima pravi odlično iskustvo slušanja čak i zahtevne korisnike. Sa ovim slušnim aparatima imate priliku da razumete u velikom broju okruzhenja bez obzira na nivo buke koji se nalazi oko vas.
Хибридна технологија обраде звука во сарадњи со одличнo системм микрофон да оди одличнo фокусиран на разговoр во нови права тако да е со ovim slušnim апарати moguće odlično razumevanje sagovornika.

Слушајте ги апаратите на Алфа 5:

  • Одличан Фокус на говор во голем број кругови
  • Пријатност во врска со среќата
  • Opciju punjivog slušnog aparata
  • Безживотно повезување со насмевнување на блутут-а

Додаци:

  • TV A – adapter za televizor uz pomoć kog korisnik slušnog aparata ima mogućnost da razume televiziski program i do 100%.
  • СаундКлип – додат кој што е безжичен со слушање апарати на омогуќување преносни информации директно во слушање апарати за мобилни телефони, лаптоп рачунара или било кога има блутут.
  • Апликација EasyControl A – дајте могуќност кориснику да ја подобрите со слушање на апарати преку телефонот мобилен телефон.