Производство: Bernafon

Alpha 3 слушен апарат

Кратак опис

Првиот апарат на швајцарската компанија Bernafon со функцијата Hybrid Technology™ која ги комбинира двата најдобри пристапи за обработка на звукот а како резултат дава зголемена разбирливост на говорот и удобност во слушањето. Овој слушен апарат се препорчува на лица кои се средно активни и кои се движат во средина со среден интензитет на бука а притоа сакаат да го разбираат разговорот во кој се вклучени 2-3 лица.

Вазно!!! Овај производ се не може да купи онлајн веќе е потребно заказати преглед како би се уврдило кои производи вам оди. Кликом на дугме доле во само пар кора заказите БЕСПЛАТАН ПРЕГЛЕД.

ДОСТАВА НА АДРЕСУ
ОНЛАЈН ПОДРШКА
СИГУРНО ПЛАЌАЊЕ
Опис

Ovo je slušni aparat koji ima opciju punjivih baterija kao i svi slušni aparati iz porodice Alpha. Baterija se puni samo 3 sata i traje čitav dan. За информации кои традиционално веруваат стандардни батерии, постејни модели кои кориште и стандардни промени батерии. Ovi slušni aparati su dizajnirani da budu atraktivani i diskretani za nošenje, Alpha 1 je slušni aparat koji je namenjen korisnicima sa blagim do teškim oštećenjem sluha. Подразумева директно бежичан пренос звука, 2,4 GHz Bluetooth® со било ког паметног телефон или уреѓа која има има блутут-а во себи.


Slušni aparat Alpha 3 ima sve mogućnosti i funkcije koje ima slušni aparat Alpha 1 a po svom kvalitetu je malo bolji jer ima dodatne funkcije koje nema klasa 1. ност кориснику да работи големо разумување Чак и захтевниџим окружење.


Додаци:

  • TV A – adapter za televizor uz pomoć kog korisnik slušnog aparata ima mogućnost da razume televiziski program i do 100%.
  • СаундКлип – додат кој што е безжичен со слушање апарати на омогуќување преносни информации директно во слушање апарати за мобилни телефони, лаптоп рачунара или било кога има блутут.
  • Апликација EasyControl A – дајте могуќност кориснику да ја подобрите со слушање на апарати преку телефонот мобилен телефон.