Баха® имплантат е поуздана и јака основа Баха система, дизајнирана да обезбеди бољи слух.

Nastavljamo da stvaramo vodeći napredak u industriji i fokusiramo se na naše kupce, zbog čega više ljudi bira Cochlear nego sve druge kompanije za ugradnju slušnih implantata zajedno. Откријте со нас што е баха систем дизајнирајќи го вашето или вашето здравје во животот.

Баха имплантат - поуздан и доследан приштоп слуху

Baha implantat, napravljen od titanijuma i umetnut u kost za efikasnu koštanu provodljivost, je jaka Osnova Baha sistema. Имплантираат има наши иновативни површински технологии кои се дизајнираат да промовираат бржу и јачувуваат интеграција со кости. Ова технологија е дизајнирана да обезбеди бољи пренос звука во пореѓење со други системи.

Доказана позданост

Naš najnoviji implantat za koštanu prodljivost, BI300, pruža stopu pouzdanosti od 98%, što znači da će implant ostati stabilan u godinama koje dolaze. Заједно, дизајн, димензии и карактеристични имплантирања БИ300 доказали су поузданост кроз дуготрајну клинички употребу. BI300 je implantat koji se koristi u našim Baha i Osia® системот.

Отвори филтер
2 products

Баха имплант

2 products